Rodaballo en salsa de champagne

Rodaballo en salsa de champagne

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porciones

Ingrediënten

Arroz basmati
  • 1300 g de agua
  • 1 - 1 ½ cdita de sal
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz basmati
Rodaballo en salsa de champán
  • 40 g de echalotes reducido a la mitad
  • 20 g de mantequilla
  • 1 cda cubo de caldo de pescado (0.5 l)
  • 6 filetes de rodaballo (aprox. 150 g cada uno)
  • 170 g de champán
    170 g de vino blanco
  • 4 pizcas de pimienta molida al gusto
  • 100 g de agua
  • 2 pizcas de sal al gusto
  • 5 yemas de huevo
  • 3 cdas de crema (35% grasa)
  • 80 g de mantequilla en trozos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 1173.6 mg
Eiwitten 71.2 g
Calorieën 3449.6 kJ / 824.5 kcal
Vetten 36.8 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 15.4 g
Koolhydraten 42.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...