![Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2a617f4d-4ef1-4aa4-ba43-fb6bb589ac83/Derivates/9838327a-5476-4a7e-945d-a5895dc4dd8f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 200 g de hojas de espinaca fresca, en trozos
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
- 4 - 6 cáscaras de limón amarillo, en tiras (solo la parte amarilla)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Sukiyaki de pollo
45 Min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Galletas con chocolate
1h 40min
Sopa de garbanzo con mejillones picantes
30 Min
Cassoulet de pavo a la naranja TM6
3h 20min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1 Std.
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Cocción de arroz de grano largo (300 g)
35 min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 min
Tartar de salmón con aguacate y huevo
45 Min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 Min