Compatibele versies
Entrecot de ternera con ensalada campera (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua
- 4 huevos
- 600 g de papas, en trozos (3 cm)
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco, solo las hojas y parte del tallo
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 30 g de vinagre de vino blanco
- 1 cdita de sal y un poco más para sazonar
- 1 cda de cebollín, picado
- 1 pimiento verde, en juliana
- 1 jitomate, en gajos
- 16 aceitunas negras o verdes, deshuesadas
- 4 rib eye (entre 2 y 3,5 cm de grosor)
- 4 cdas de aceite vegetal (para la sartén)
- 1 diente de ajo, sin pelar
- 1 ramita de tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3152 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 55.8 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 757.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puchero
1h 40min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Sandwich Reuben de res a la parrilla
Geen beoordelingen
Corona de hojaldre con verduras asadas
1h 40min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Galletas con chocolate
1h 40min
Frittata de pollo
35min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Pan integral y albóndigas de pollo
2h
Pasta con albóndigas de carne
1h 30min
Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta
30 min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min