Filete de ternera al whisky con papas

Filete de ternera al whisky con papas

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
6 porciones

Ingrediënten

  • 800 g filete de ternera atado con hilo cañamo
  • 1 cda de café molido
  • 1 cdita de canela en polvo
  • 1 cda de paprika dulce
  • 1 ½ cdita de sal
  • 2 cda de azúcar morena
  • 1 cdita de romero seco y picado
  • 70 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla amarilla en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 120 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 600 g de agua
  • 120 g de whisky
  • 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • 1 cda de puré de tomate
  • 2 hojas de laurel secas
  • 40 g de vinagre balsámico
  • 300 g de papas cambray en trozos de 2-3 cm
  • 20 g de harina de trigo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 697.9 mg
Eiwitten 30.7 g
Calorieën 1646.2 kJ / 393.4 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 22.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...