Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de almendras
Croquetas de papa
- 500 g de agua
- 400 g de papa, en trozos (2 cm)
- 1 huevo
- 160 g de harina de trigo
- ½ cdita de bicarbonato de sodio
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 80 g de echalot, en mitades
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de pimienta de cayena
-
300
g de vino espumoso, seco (Cava, Español)
of 300 g vino blanco seco - 200 g pulpo cocido en 3-4 trozos
- 200 g aro de calamar crudo de 1 cm
- ½ cdita hebra de azafrán
- 20 g jugo de limón amarillo
- 200 g crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de filete de bacalao, fresco, en trozos
- 500 g de mariscos (cangrejos, calamares, etc)
- 200 g mejillones frescos limpios
- 150 - 200 g de almejas
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 - 2 huevos, batidos para rebozar
- 4 - 6 cdas de pan molido, para rebozar
Salsa
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 10 g de azúcar morena
- ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 limón amarillo en gajos
- 1 cdita de perejil fresco, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3444 kJ / 823 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 886 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de bacalao con aceitunas
1h 40min
Sorbete de manzana, lima y menta
10 Min
Ponche de adviento
15 Min
Budino de chocolate TM6
5h
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20 Min
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55 min
Helado de ginebra y lavanda TM6
14h 35min
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1 Std.
Gomichelas
25 Min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55 min
Ensopado de Borrego
25 Std. 10 Min
Mousse de uva
4h