Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm de jengibre, pelado
- 10 - 15 cebollas cambray, peladas
- 600 g de vinagre de vino blanco
- 2 - 3 zanahorias (approx. 250 g), cortadas en juliana
- 8 - 12 chiles serranos, sin rabo ni semillas, cortados a la mitad a lo largo
- 6 dientes de ajo, cortados en rebanadas delgadas
- 1 - 2 cdas de semilla de mostaza negra
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de azúcar
- 2 pizcas de cúrcuma, en polvo
- ¼ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 270 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogur natural
11h 10min
Relleno para pavo
1h 15 min
Yogur griego natural
15h 30min
Masala chai (té chai)
20min
Chiles en escabeche
1h
Stollen
1h 20 min
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1h
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Dulce de camote
1h 15 min
Mole xiqueño
1h 20 min
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Salsa borracha
15min