Compatibele versies
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pechuga de pato a la naranja
- 2 pechugas de pato, con piel (aprox. 250 g - 350 g, 3 cm de grosor)
- ¼ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1 naranja, en rebanadas (3-5 mm)
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
Sabayón de naranja
- 40 g de jugo de naranja
- ½ cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ⅛ cdita de sal
- 2 pizca de pimienta blanca molida
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 4 yemas de huevo, a tempertatua ambiente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Camarones al ajillo
35 min
Hamburguesa trufada
40min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Camarones a la hierba de limón
1h
Sashimi de betabel
15 min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Pollo entero a la cerveza
2h
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min