Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo, pelado
- 6 de hojas de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 650 g de aros de calamar crudos
- 250 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 15 g de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 700 g de agua
- 2 pizcas de azafrán
- 250 g de cuscús
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2094.1 kJ / 500.5 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6 Std. 45 Min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1h 40min
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Marinada de pescado a la ciénega
10 Min