Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de uva pasa sultana
- 150 g de vino blanco
- 250 g de cebolla, en cuartos
- 50 g aceite de oliva (entre 1,5 y 3 cm de grosor)
- 40 g de miel de abeja
- 10 g de vinagre balsámico
- 200 g de agua
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 pizca de clavo de olor en polvo
- 10 g de fécula de maíz
- 6 filetes de lomo de cerdo (aprox 1.5-3 cm de grosor)
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 296.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado con salsa de morrón
45min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 godz. 30 min
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Goulash de ternera con papas y manzana
1h 25min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Parfait de yogurt arcoíris
20min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2 godz. 20 min
Pilaf de cerdo
45min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1h 20min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30min
Pollo con arándanos y romero al horno
1h 45min