Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de uva pasa sultana
- 150 g de vino blanco
- 250 g de cebolla, en cuartos
- 50 g aceite de oliva (entre 1,5 y 3 cm de grosor)
- 40 g de miel de abeja
- 10 g de vinagre balsámico
- 200 g de agua
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 pizca de clavo de olor en polvo
- 10 g de fécula de maíz
- 6 filetes de lomo de cerdo (aprox 1.5-3 cm de grosor)
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 296.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Pollo georgiano con bulgur
1h 15min
Postre de manzana con canela
20 min
Camarones con polenta estilo Georgia
40 Min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 min
Muslitos de pollo tropical con tostadas hawaianas (estilo Huli Huli)
3h 40min
Filete de res con almendras
30 min
Pollo a la Cubana
40 Min
Pay de carne a la cerveza TM6
1h 40min
Pescado con salsa de morrón
45 min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min