Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalao con verduras
- 750 g de bacalao desalado
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 ½ cucharadita de paprika
- 500 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 300 g de cebolla, en rodajas
- 120 g de pimiento verde, en tiras
- 120 g de pimiento rojo, en tiras
- 35 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de sal
Crema de coliflor
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 150 g de cebolla
- 200 g de poro, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de coliflor, en floretes
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1499 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de calabacitas
40 min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Crema de ejotes con verduras
35 Min
Crema de ejote
30 min
Sopa de setas
35 Min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Crema de espinaca
25 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min
Sopa de coliflor y garbanzos
50 menit
Sopa de acelgas con quinoa
1j