Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espinacas
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de espinaca baby fresca
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
Puré de alubias
- 30 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de alubias cocidas, enjuagadas y escurridas
- 160 g de agua
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Crema de betabel
40 min
Puré de betabel
1h
Crema de calabaza con raviolis
35 min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 min
Crema vegana de acelgas
30 min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50 min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5h 20min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4h 30min
Sopa de acelgas con quinoa
1h