Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2030 g de agua
- 2 cdas de aceite de oliva
- 250 g de placas de lasaña, en cuadrados (aprox. 12 cm x 12 cm)
- 2 echalots, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 chile rojo, fresco, sin semillas y en rebanadas (3 mm)
- 400 g de calabaza, pelada, sin semillas y en trozos (aprox. 3-4 cm)
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de col blanca, en tiras (1 cm)
- 200 g de queso ricotta
- 20 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- pimienta negra recién molida, al gusto, para espolvorear
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2205.9 kJ / 527.2 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 380.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Empanadas veganas con relleno de champiñones
1h 20 min
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45 min
Sopa de betabel con tostada gourmet
50min
Lasaña de espinacas con requesón
55 min
Pastel de camote al pastor
35min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Polenta con estofado de hongos
35min
Estofado de vegetales y granos en cocción lenta TM6
3 godz. 15 min
Yaki udon al estilo japonés
30 min