Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de jitomate deshidratado
- 6 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de pimiento amarillo, en cubos (1 cm)
- 300 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 2 pizca de sal
- 200 g de agua
- 1 cdita de paprika dulce
- 200 g de cuscús
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5694 kJ / 1361 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 212 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 422 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo y couscous Marroquí
45 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Curry de papa (Ala hodi)
40 min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Risotto de calabacita
25 min
Coliflor tikka masala
30 min
Estofado picoso de berenjena
30 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 min