Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
of 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua, la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena, en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de coliflor
25 min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 min
Echalots dorados 250 g
25 min
Encurtidos (Achcharu)
48 Std. 30 Min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 min
Curry verde con berenjenas
30 min
Yogur de coco (vegano) TM6
12h 25min
Sopa de lentejas naranjas
40 min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 min
Queso crema de almendras
20 min
Helado de té verde
10sa 30 dk
Aderezo de jengibre y naranja
5 Min