Berenjenas con miso Al vacío

Berenjenas con miso Al vacío

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 porciones

Ingrediënten

  • 90 g de pasta miso
  • 40 g de mirin
  • 35 g de sake
    35 g de agua
  • 30 g de azúcar
  • 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
  • 2 pizca de sal
  • agua la necesaria para sumergir las bolsas
  • 360 g de berenjena en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
  • 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
  • 30 g jugo de limón recién exprimido
    30 g de vinagre blanco
  • 1 cda de ajonjolí tostado
  • 1 cebolla cambray en rebanadas diagonales

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 670 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 654 kJ / 156 kcal
Vetten 6 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...