Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
of 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua, la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena, en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de berenjena asada
40 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 Min
Sopa de cebolla TM6
55min
Sopa de almendras y azafrán
30 Min
Pulpo con mayonesa de jengibre y cúrcuma TM6
5h 40min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4h 30 min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1小时 20 分钟
Helado de caramelo salado
14 Std.
Crema de calabaza con queso de cabra
30 Min
Crema de brócoli y manzana verde
35 Min
Pesto sin lácteos
5min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 Min