Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla blanca, en cuartos
- 30 g de cacahuates tostados sin sal
- 1 chile de árbol rojo, sin semillas, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 450 g de agua
- 500 g de berenjena, en cubos (1-2 cm)
- 2 cdas de aceite de oliva, para rociar
- sal, para sazonar
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 35 g de fécula de maíz
- 150 g de leche de coco
- 30 g de pasta de curry tailandesa
- 20 g de miel de agave
- 1 cdita de sal
- 250 g de garbanzo blanco cocido, escurrido
- 100 g de ejotes
- 100 g de champiñones, en mitades
- hojas de cilantro, frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 811.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús
35 min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Curry katsu de tofu vegano
30 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 Std. 10 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Curry verde thai vegetariano
35 min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Coliflor tikka masala
30 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min