Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de baguette, en trozos
- 2 echalot, a la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de kale, sin tallos
of 250 g de col rizada, sin tallos - 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de comino en polvo
- 70 g de queso feta, desmoronado
- 10 g de hojas de menta frescas, finamente picadas
- 1 huevo mediano
- sal marina al gusto
- aceite vegetal para freír
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1662 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30min
Pastel de calabacita
1h 15 min
Keppe de quinoa
1h
Scones de calabaza y kale
1h 30min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20 min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Pay de espinaca con base de nuez
1h 20 min
Ratatouille
40min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min