Queso Ricotta vegano

Queso Ricotta vegano

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 porción

Ingrediënten

Ricotta vegano natural
  • 310 g de nuez de la india remojadas en agua durante la noche
  • 30 - 45 g de jugo de limón recién exprimido
  • ½ - 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 125 g de leche de almendras sin azúcar
Sazonador para el queso
  • 1 ½ cdita de orégano seco
  • 1 cdita de albahaca seca
  • ¼ cdita de ajo en polvo
  • 1 pizca de pimienta negra molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 58 g
Calorieën 8203 kJ / 1953 kcal
Vetten 148 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 93 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...