![Queso Ricotta vegano Queso Ricotta vegano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4a35803c-dde8-4d9e-8d92-10f597ab1ee0/Derivates/6a446a8c-29f5-43e4-a4a0-f40fb82f4e45.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta vegano natural
- 310 g de nuez de la india, remojadas en agua durante la noche
- 30 - 45 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 125 g de leche de almendras, sin azúcar
Sazonador para el queso
- 1 ½ cdita de orégano seco
- 1 cdita de albahaca seca
- ¼ cdita de ajo en polvo
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 8203 kJ / 1953 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 148 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harina sin gluten para panadería
10 min
Leche de almendras
12 Std.
Cheesecake vegano de cereza
5h
Crema vegana
10 min
Queso suizo vegano
4 Std.
Queso Panela vegano
10 min
Mantequilla vegana
5min
Queso Cheddar vegano
12h 15min
Queso Provolone vegano
2h 15min
Queso Parmesano vegano
5min
Pesto sin lácteos
5min
Crema Ácida vegana
10 min