Compatibele versies
Buñuelos griegos de calabaza (Kolokithokeftedes) (Cortador)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de calabacita
- 20 g de cebolla cambray, sólo la parte verde, cortada en trozos (4 cm)
- 10 g de menta fresca, sólo hojas
- 10 g de eneldo fresco, cortado en trozos (4 cm)
- 10 g de albahaca, sólo hojas
- 200 g de yogur griego
- 20 g de miel
- 2 cucharadita rasa comino en polvo
- 2 pizcas hojuela de chile seco (optioneel)
- ¼ cditas de sal
- 2 pizcas pimienta recién molida
- 2 limones verdes, sólo la cáscara recién rallada
- 2 pizcas de hojuelas de chile seco (optioneel)
- 200 g de queso feta, desmenuzado
- 2 huevos
- 80 g de harina de trigo
- 3 cdas aceite de oliva
- 2 limones, cortado en gajos
- 2 cdas cilantro, fresco, finamente picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1774.3 kJ / 424.1 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 677 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan mediterráneo de romero
1h 55min
Pico de gallo con frutas y hierbabuena
15min
Panqué de matcha
2 Std.
Tabulé de cebada rosa con pistache.
40 min
Torito Veracruzano de cacahuate
5min
Manchamanteles
1h
Flammkuchen de linaza con salmón, champiñones y ensalada de arúgula
40 min
Buddha bowl con pollo
1h
Trifle de verano de ricotta y bayas
30min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Chile en nogada vegetariano
25min
Torta de arroz salvaje
1h 20min