Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 90 g de aceite vegetal
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 400 g de harina de trigo
Relleno
- 100 g de queso parmesano, en trozos
- 1 huevo
- 250 g de queso feta
- 300 g de espinaca, lavada y desinfectada
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
- 1 huevo, batido, para barnizar
- 1 clara de huevo
- queso parmesano, rallado, para espolvorear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 525.8 kJ / 125.7 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 242 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1h
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Panna cotta de palomitas
3 godz. 30 min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Kibbeh con salsa de yogur
1h
Hojas de parra rellenas
1 Std. 40 Min
Pay de calabaza
4 godz.
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Pasta para pay
1h
La Pavlova despeinada
4 godz.
Enroscaditas de cacahuate
1h
Pizza de Nápoles
1h