Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de aceite
- 400 g de cebolla morada
- 1 cdita de tomillo fresco
- 60 g de vinagre balsámico
- 2 cdita de sal
- 300 g de queso azul
- 150 g de crema
- 150 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 300 g de frijoles negros, cocidos
- 150 g de brócoli
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 170 g de queso parmesano
- 3 huevos
- 100 g de pan molido
-
8
panes para hamburguesa
of 8 panes chapata - de lechuga orejona, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta a la boloñesa de hongos
20min
Tinga de col
35 min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40 min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2h 30 min
Hamburguesas de tofu
8h 10min
Croquetas de coliflor
35 min
Crema vegana de nuez
25 min
Hamburguesa de quinoa roja
40 min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Tortitas de garbanzo
25 min
Crema Ácida vegana
10min