Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla morada
- 10 g de chile serrano
- 10 g de perejil fresco
- 20 g de cilantro
- 10 hojas de epazote
- 220 g de jitomate
- 70 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de miel
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 250 g de agua
- 100 g de granos de elote
- 300 g de frijoles negros cocidos
- aguacate, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 804 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada fresca de quinoa
25min
Lentejas marinadas
35min
Tabule de quinoa
10min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25min
Garbanzos con camote y espinacas
40min
Sopa de frijoles Toscana
50min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Curry con verduras
1h 10min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40min
Ceviche de hongos
10min