Sopa de cebolla vegana

Sopa de cebolla vegana

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
5 porciones

Ingrediënten

  • 600 g de cebolla amarilla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1200 g de fondo de verduras ver receta en Básicas
    1200 g de caldo de verduras, en tetrapack
  • 140 g de vino tinto
  • 2 cditas de sal fina
  • 2 hoja hojas de laurel, secas
  • 1 pizca de tomillo seco
  • 20 g de vino blanco
  • tomillo fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 1 g
Calorieën 370 kJ / 88 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...