Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
of 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 370 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Sopa de cebolla
1h 10min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1h 35min
Crema Ácida vegana
10min
Curry con verduras
1h 10min
Albóndigas de Kale sin carne
30 min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Baba ganoush
40 min
Torta de arroz salvaje
1h 20min
Albóndigas de tempeh
55 min
Dip de lentejas (vegano y sin gluten)
10min
Sopa fría de poro y papa
5min