Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
of 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 370 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz integral con pesto de nuez y limón
45 Min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Sopa de cebada perla y hongos
50 min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Hamburguesa veganas
45 Min
Queso Ricotta vegano
5min
Curry con verduras
1 godz. 10 min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1h
Hamburguesas de tofu
8 godz. 10 min
Hamburguesa de portobello
30min
Hamburguesas de portobello
40min