Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de cebolla, en trozos
- 5 g de jengibre fresco, pelado y en rebanadas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdas de aceite de oliva
- 100 g de pasta de curry rojo
- 10 g de azúcar
- 300 g de crema de coco
- 1400 g de agua
- ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 2 cdas de salsa de pescado
- 1 cda de pulpa de tamarindo
- 500 g de camote naranja, pelado y en cubos (2 cm)
- 300 g de vainas de chícharos chinos, sin las puntas
- 200 g de hongos cremini, en rebanadas
-
100
g de broccolini
of 100 g de brócoli - 75 g de ejotes, sin tallos
-
2
piezas de chiles rojos, frescos sin semillas y picados
of 2 chiles serranos rojos, sin semillas y picados - 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 10 hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz Persa con eneldo y granada
40 Min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 godz. 30 min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Sopa de cebolla vegana
35 Min
Sopa de miso
25min
Estofado picoso de berenjena
30 Min