Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla blanca, en gajos
- 300 g de camote, pelado y en cubos (3 cm)
- 100 g de chirivía, pelada y en cubos (3 cm)
- 100 g de nabo blanco, en cubos (3 cm)
- 100 g de apio nabo, pelado y en cubos (3 cm)
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
of 1 cubito de concentrado de caldo de verduras en polvo - 750 g de agua
- 15 g de mostaza Dijon
- 10 g de puré de tomate, enlatado
- 2 ramita de tomillo fresco
- 2 hoja de laurel seca
- 1 cdita de semillas de cilantro
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita pimienta negra recién molida, o al gusto
-
100
g de quinoa blanca, remojada en agua por 1 h
of 100 g de trigo bulgur, remojado en agua por 1 h
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa versátil de verduras TM6
50 Min
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Sopa de lentejas con plátano
1 Std. 25 Min
Avena de durazno de verano
40 Min
Sopa italiana de papa
50 Min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 Min
Sopa de acelgas con quinoa
1hod.
Sopa de habas
2hod.
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40min
Potaje de habas
1hod. 30min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min