Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla blanca, en gajos
- 300 g de camote, pelado y en cubos (3 cm)
- 100 g de chirivía, pelada y en cubos (3 cm)
- 100 g de nabo blanco, en cubos (3 cm)
- 100 g de apio nabo, pelado y en cubos (3 cm)
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
of 1 cubito de concentrado de caldo de verduras en polvo - 750 g de agua
- 15 g de mostaza Dijon
- 10 g de puré de tomate, enlatado
- 2 ramita de tomillo fresco
- 2 hoja de laurel seca
- 1 cdita de semillas de cilantro
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita pimienta negra recién molida, o al gusto
-
100
g de quinoa blanca, remojada en agua por 1 h
of 100 g de trigo bulgur, remojado en agua por 1 h
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa versátil de verduras TM6
50 min
Lentejas marinadas
35 min
Tabule de quinoa
10min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Quinoa con ejotes
30 min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Lasaña sin hornear de calabaza y col
40 min
Fideos de espirulina con verduras de verano
1h 45 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min