Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla morada, en gajos (1 cm)
- 40 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ diente de ajo, pelado
- 40 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ cdita de sal, o al gusto
-
1
pizca de pimienta blanca molida, o al gusto
of 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto - 300 g de agua
- 500 g de camarones medianos crudos, pelados, desvenados y sin cabeza
- ½ cdita de sal
- 2 limones amarillos, en rodajas (2-3 mm)
- 200 g de bulbo de hinojo, en rebanadas (1-2 mm)
- 400 g de jitomates cherry, en mitades
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 866 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 153 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30min
Keppe charola
1 godz. 40 min
Filete de res con dos salsas
40min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30min
Robalo al mojo de ajo
1h 20min
Filete a la pimienta
20min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Balotina de pollo en salsa de pimiento rojo Al vacío
2 godz. 10 min
Cazuelitas de pepino con atún
20min
Tacos de lechuga con pollo
30min
Bisque de langosta
45min