Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 2 diente de ajo
- 250 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en cubos (3 cm), secada con papel de cocina
- 250 g de camarón crudo grande, secado con papel de cocina
- 200 g de pimiento rojo, cortado en trozos (2 cm)
- 170 g de cebolla, en julianas
- 1 cda de puré de tomate
- 20 g de jugo de limón amarillo
- 4 - 6 gotas salsa picante, tipo Tabasco
- 100 g de salchicha, de cerdo ahumada, en rodajas (1 cm)
- 1 cdita de pasta harissa
- 1 cda de salsa Inglesa
- 1 cdita de caldo de pollo, en polvo
- 700 g de caldo de pollo, liquido
- ½ cdita de sal
- 300 g de pasta seca, tipo fideuà
- 2 - 3 ramitas de perejil, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3081 kJ / 736 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1729.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tostadas de Pollo con Rajas
40 Min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Caldo de queso
40 Min
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35 Min
Pescado a la Veracruzana
30 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 Std.
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min