Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g de té limón, fresco, la parte blanda
of 1 ½ cdita de ralladura de limón verde - 5 g de jengibre, fresco y pelado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 30 g de aceite vegetal
- 30 g de salsa de soya
-
30
g de salsa de pescado
of 1 cdita de sal fina - ½ cdita de cúrcuma, en polvo
- 1 cdita de azúcar mascabado
- 1 cdita de semillas de cilantro, molidas
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de filete de res, cortado en rebanadas delgadas (aprox. 5 mm)
- hojas de lechuga para decorar
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 6048 kJ / 1440 kcal
- Eiwitten
- 156 g
- Koolhydraten
- 114 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30 Min
Pollo tandoor
6 godz. 45 min
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30 Min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 Min
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2h
Nam prik pao (pasta de chile tailandés)
10 Min
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Huevos árabes
15 Min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 Std.
Pescado a la talla
40 Min
Nasi goreng (arroz frito)
40 Min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min