Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ diente de ajo, pelado
- 3 centimetros de jengibre, en rebanadas (2 mm)
- 30 g de vinagre de arroz
- 15 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 60 g de salsa de soya
- 15 g de mirin
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 1200 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de arroz negro, 18 minutos de cocción (ver tip)
- 140 g de zanahoria, en rebanadas (1 cm)
- 200 g de queso feta, en cubos (1 cm)
- 200 g garbanzo blanco, cocido, drenado y enjuagado
- 200 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 1 de manzana verde, en rebanadas
- 40 g de goji berries
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2269 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1988 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule
30 Min
Tabule de quinoa
10min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 Min
Ensalada de tomates y pesto de quelites
10min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Tostadas veganas
25min
Tacos de lechuga
1 Std.
Ensalada de lentejas y berros
1 Std. 25 Min
Ensalada Thai
10min
Pad thai
40 Min