Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ diente de ajo, pelado
- 3 centimetros de jengibre, en rebanadas (2 mm)
- 30 g de vinagre de arroz
- 15 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 60 g de salsa de soya
- 15 g de mirin
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 1200 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de arroz negro, 18 minutos de cocción (ver tip)
- 140 g de zanahoria, en rebanadas (1 cm)
- 200 g de queso feta, en cubos (1 cm)
- 200 g garbanzo blanco, cocido, drenado y enjuagado
- 200 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 1 de manzana verde, en rebanadas
- 40 g de goji berries
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2269 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1988 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25 min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Croquetas de papa y lentejas
2h
Rollos veganos de verano
35 min
Bolas de matza
50 min
Fattoush
30 min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2h 30 min
Latkes de papa
45 min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1h
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25 min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min