Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de fideos de arroz, secos
- 15 g mantequilla sin sal
- 150 g cebolla, en gajos
- 150 g de salsa de soya baja en sodio
- 80 g de sake
- 800 g de agua y un poco más para hidratar los fideos
- 150 g de mirin
- 30 g de azúcar
- 500 g de muslos de pollo, con piel y sin hueso, en tiras gruesas (aprox. 1,5 cm)
- 50 g de cebolla cambray, en cuartos
- 100 g tofu extra firme, en cubos (aprox. 2 cm)
- 100 g repollo chino, baby, secciones cortadas
- 200 g hongos, frescos, raíces removidas, despojadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2657.2 kJ / 635.1 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2264.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con arándanos y romero al horno
1 Std. 45 Min
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Salmón y verduras al vapor con arroz amarillo y pasas
40min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40min
Ramen japonés
1 godz. 40 min
Cocina en niveles: arroz, pescado y brócoli - Demo - presentadores
35 min
Panqué de matcha
2h
Arroz con tomate y verduras
1 godz. 15 min
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50 Min
Curry katsu de tofu vegano
30 min
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1h 30min
Satay de res
2 godz. 30 min