Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 70 g de salsa de soya
- 10 g de salsa de pescado
- 10 g de vinagre de arroz
- 30 g de jugo de limón, recién exprimido
- 5 g de cebolla cambray, sólo el tallo
Taquitos
- 10 g de jengibre
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de ajonjolí
- 230 g de hongos cremini
- 1 cucharadita de sal fina
- 250 g de col morada
- 125 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 5 g de menta fresca, sólo las hojas
- 5 g de cilantro, sólo las hojas
- 10 hojas de papel de arroz
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 189 kJ / 45 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule de quinoa
10 min
Hamburguesa de portobello
30 min
Sushi cakes
1j
Rollos veganos de verano
35 Min
Keppe de quinoa
1j
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1j
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Donas de sushi
2j
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Quinoa bowl con hongos
45 Min