Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 70 g de salsa de soya
- 10 g de salsa de pescado
- 10 g de vinagre de arroz
- 30 g de jugo de limón, recién exprimido
- 5 g de cebolla cambray, sólo el tallo
Taquitos
- 10 g de jengibre
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de ajonjolí
- 230 g de hongos cremini
- 1 cucharadita de sal fina
- 250 g de col morada
- 125 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 5 g de menta fresca, sólo las hojas
- 5 g de cilantro, sólo las hojas
- 10 hojas de papel de arroz
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 189 kJ / 45 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule de quinoa
10 min
Pollo tandoor
6hod. 45min
Rollos veganos de verano
35min
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Keppe de quinoa
1h
Ensalada tibia de frijoles
25 min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1h 20 min
Barbacoa de hongos
30min
Ensalada Thai
10 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Aguachile de pepino y palmitos
15min