![Ensalada de pollo con vinagreta de menta Ensalada de pollo con vinagreta de menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6E24480-A987-4927-A512-BDA6CF30D873/Derivates/1b55441b-7840-4573-bd40-9b14fbc6847e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinagreta de menta
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de vinagre de manzana
- 5 hojas de menta frescas
- ½ cdita de sal
Ensalada de pollo
- 1000 g de agua
- 50 g de zanahoria, pelada, en trozos
- 50 g de apio, en trozos
- 40 g de echalot, pelado, en trozos
- 4 muslos de pollo sin piel (aprox. 70 g cada uno)
- 5 g de sal gruesa
- 200 g de papa, pelada, en cubos (aprox. 3 cm)
- 15 espárragos verdes, en trozos
- 100 g de queso Gouda, en cubos (aprox. 2 cm)
- 25 g de jitomate cherry
- 15 g de aceitunas negras deshuesadas
- 50 g de corazón de alcachofa en aceite, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremoso de chiles en nogada
45 min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 Std. 10 Min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2h 20min
Sal roja
5min
Sal de comino
5min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Atún con salsa Vierge
50min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Pescado con salsa de morrón
45 min