![Palitos de pescado al horno con dip de calabaza Palitos de pescado al horno con dip de calabaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f145b02f-f8d8-45a6-86af-e414833ea8c0/Derivates/0dc3975b-a748-43d8-81ea-ef644a90e6af.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de garbanzos secos
- 440 g de agua
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
500
g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
of 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm - 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Eiwitten
- 113 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón envuelto en col
1 Std.
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 Min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1 godz. 20 min
Panquecitos de calabaza de castilla (sin gluten)
1 Std.
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 Min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Cocina en niveles: arroz, pescado y brócoli - Demo - presentadores
35 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min