Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de garbanzos secos
- 440 g de agua
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
500
g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
of 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm - 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Eiwitten
- 113 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopecitos de nopal y pollo
1h 10 min
Baguette de pollo
30min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Muffins de avena con chispas de chocolate
40min
Bolitas de quinoa
1h
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Crepas de avena rellenas de requesón
40min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Hamburguesas de salmón y calabacitas a la parmesana
30min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min