Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
TM6 TM5 TM31

Palitos de pescado al horno con dip de calabaza

3.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g de garbanzos secos
  • 440 g de agua
  • 60 g de aceite de oliva extra virgen
  • ½ cdita de cúrcuma en polvo
  • 1 ½ cdita de sal, o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
  • 500 g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
    of 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm
  • 20 g de cebolla
  • 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
  • 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas

Voeding
per 4 porciones
Calorieën
5073 kJ / 1211 kcal
Eiwitten
113 g
Koolhydraten
68 g
Vetten
51 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
25 g
Natrium
1943 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten