Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla cortada en medias lunas
- 150 g de espinaca
- 250 g de atún en aceite, escurrido
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, escurridos
- 1 cucharadita de mostaza
- limón, sólo el jugo
- 1 yema de huevo, batida
- cebollín picado para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2327 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de salchicha con espinacas
1h 10min
Estofado de pescado
1h 10min
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1 godz. 25 min
Estofado de pollo con camote
30min
Cacerola de papas
1h 10min
Pasta con frijoles
35min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10min
Albóndigas con puré de papa
50min
Albóndigas de atún
1h 20min
Pastel de calabacita
1 Std. 15 Min
Pastel de carne
50min