Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g de champiñones frescos, rebanados
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
-
150
g de Marsala seco
of 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel) -
100
g de caldo de res
of 100 g de agua con ½ cubo de caldo - 1 cucharada de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabanitas de filete de res al romero
25 min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1 godz. 10 min
Albóndigas de chicharrón
45 min
Filete a la pimienta
20 min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3h
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5h 30min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Pastel azteca
1h
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Torta de costillas braseadas
1h