Escalopines al marsala con champiñones
TM5 TM6

Escalopines al marsala con champiñones

4.6 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 - 3 cucharadas de harina
  • 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
  • 50 g de aceite de oliva
  • 30 g de mantequilla
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 200 g de champiñones frescos, rebanados
  • 2 pizcas de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 150 g de Marsala seco
    of 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel)
  • 100 g de caldo de res
    of 100 g de agua con ½ cubo de caldo
  • 1 cucharada de fécula de maíz

Voeding
per 1 porción
Calorieën
1335 kJ / 319 kcal
Eiwitten
39.3 g
Koolhydraten
10.4 g
Vetten
13.6 g
Vezels
2.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten