Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g de champiñones frescos, rebanados
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
-
150
g de Marsala seco
of 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel) -
100
g de caldo de res
of 100 g de agua con ½ cubo de caldo - 1 cucharada de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Res con almendras
40min
Pescado con salsa de morrón
45min
Ensalada cremosa de papas
40min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Pastel azteca
1h
Solomillo de cerdo con tocino
1h
Pipián al chile manzano
10min
Pechugas a la reina
35min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min