Escalopines al marsala con champiñones

Escalopines al marsala con champiñones

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 porciones

Ingrediënten

  • 2 - 3 cucharadas de harina
  • 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
  • 50 g de aceite de oliva
  • 30 g de mantequilla
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 200 g de champiñones frescos, rebanados
  • 2 pizcas de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 150 g de Marsala seco
    150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel)
  • 100 g de caldo de res
    100 g de agua, con ½ cubo de caldo
  • 1 cucharada de fécula de maíz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 39.3 g
Calorieën 1335 kJ / 319 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 10.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...