Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g de champiñones frescos, rebanados
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
-
150
g de Marsala seco
of 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel) -
100
g de caldo de res
of 100 g de agua con ½ cubo de caldo - 1 cucharada de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chowder de queso
35 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1hod. 10min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1hod. 10min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Cerdo agridulce
45 Min
Pechugas rellenas de manzana y brie
45 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1hod.
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Pechugas a la reina
35 min
Albóndigas cremosas
40min