Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g de harina y un poco más para espolvorear
- 3 huevos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Pesto de arúgula y requesón
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino, en trozos (2-3 cm)
of 20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm) - 150 g de arúgula, lavada y escurrida
- 20 g de nueces
- 20 g de pistaches descascarillados
- 1 diente de ajo, pelado (optioneel)
-
100
g de queso ricotta, fresco
of 100 g de requesón - 2000 g de agua, para hervir
- 2 cdas de sal fina, para salar el agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2626 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 20.14 g
- Koolhydraten
- 55.76 g
- Vetten
- 36.08 g
- Vezels
- 3.58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pera y papa
30min
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40min
Sopa de cebada perla y hongos
50 min
Crema de jitomate
30min
Puré de betabel
1h
Soufflé de queso rápido
45 Min
Portobellos rellenos
35min
Dip de huitlacoche
4 godz.
Pastel de calabacita
1h 15 min
Soufflé de huevo con jamón y queso
55min
Sashimi de betabel
15 Min