Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g de harina y un poco más para espolvorear
- 3 huevos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Pesto de arúgula y requesón
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino, en trozos (2-3 cm)
of 20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm) - 150 g de arúgula, lavada y escurrida
- 20 g de nueces
- 20 g de pistaches descascarillados
- 1 diente de ajo, pelado (optioneel)
-
100
g de queso ricotta, fresco
of 100 g de requesón - 2000 g de agua, para hervir
- 2 cdas de sal fina, para salar el agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2626 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 20.14 g
- Koolhydraten
- 55.76 g
- Vetten
- 36.08 g
- Vezels
- 3.58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de frijol con quinoa
1 godz.
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8 Std. 50 Min
Tártara de Salmón
25min
Pesto sin lácteos
5 min
Risotto de alcachofa
25min
Sopa de cebolla vegana
35min
Minestrone
45 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Ensalada de piña, jícama y chile de árbol seco
10min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Arroz Boliviano
45 min
Salsa pomodoro
40min