Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de col china encurtida, en juliana
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
-
100
g de hongo orejón, fresco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
of 100 g de hongo orejón seco, hidratado - 100 g de germen de soya fresco
- 50 g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
- 100 g de tofu seco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 50 g de agua
- 50 g de apio, en trozos (3 cm)
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 150 g de tofu extra firme, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- ¼ cdita de sal fina, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa con ejotes
30 min
Sopa de lentejas naranjas
40min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Hamburguesa de atún
15min
Hot cakes veganos
20min
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
40min
Cremoso de cilantro
10 min
Curry de papa (Ala hodi)
40min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35min
Pesto de cilantro
5min
Puré de camote
40min