Risotto falso de cebada con pescado blanco

Risotto falso de cebada con pescado blanco

2.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 5min
6 porción

Ingrediënten

  • 40 g de queso parmesano en trozo
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla
  • 15 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar
  • 70 g de chistorra en trozos
  • 500 g de jitomate en cuartos
  • 600 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 500 g de ejotes sin puntas
  • 6 filetes de pescado blanco
  • 300 g de cebada perlada lavada

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 38 g
Calorieën 1886 kJ / 449 kcal
Vetten 13 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...