Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno y cobertura
- 120 g de queso Gruyère, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 80 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de champiñones, en rebanadas
- ¼ cdita de sal
- 1 cda de cebollín, picado
Relleno y armado
- 800 g agua
- 1 cdita sal
- 170 g harina de maíz
- 20 g de mantequilla sin sal
- 200 g de granos de elote
-
150
g de carne seca, cortado en tiras
of 150 g de tocino, en trozos frito - 100 g de queso feta, desmenuzado
- 200 g de crema
- 10 hojas de albahaca frescas, troceadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa italiana de papa
50min
Shepherd's pie
1 godz. 10 min
Milanesas de res
1 godz. 40 min
Bolas de matza
50min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Papas a la francesa TM6
1 godz. 15 min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1 godz. 30 min
Papas duquesas (Pommes Duchesse)
1 godz.
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 godz. 55 min
Torta de costillas braseadas
1 godz.
Pay de atún
1 godz. 40 min