Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 150 g de avellanas
- 3 cdas de hierbas de Provenza secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de poro, en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de jitomate, en cubos pequeños
- 1 cda de puré de jitomate
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 2 pizcas de azúcar
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 100 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1904.1 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 183.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1h 30min
Pastel de sushi
1h
Udon con tempeh en caldo picante TM6
5h 40min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Bowl arcoíris
1 Std. 15 Min
Huevos en cazuela con chícharos y jamón
30min
Huevos estrellados al vapor
15 Min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Tacos de cachete
2 Std.
Cocina en niveles: arroz, pescado y brócoli - Demo - presentadores
35min
Limonada - Demo - presentadores
10min
Ceviche de kiwi y mango
7min