Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 150 g de avellanas
- 3 cdas de hierbas de Provenza secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de poro, en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de jitomate, en cubos pequeños
- 1 cda de puré de jitomate
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 2 pizcas de azúcar
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 100 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1904.1 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 183.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40min
Ceviche de tomate
15min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 min
Ensalada, pasta con ragú y crema de choco-fresas
35min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Pasta de verano con salsa de palomitas a las hierbas
45min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Sopa Thenthuk
1h
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min