Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 150 g de avellanas
- 3 cdas de hierbas de Provenza secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de poro, en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de jitomate, en cubos pequeños
- 1 cda de puré de jitomate
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 2 pizcas de azúcar
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 100 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1904.1 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 183.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas rojas picantes y papas al vapor rellenas de champiñones con crema de jitomate.
Keine Bewertungen
Donas de sushi
50 Min
Olla caliente tailandesa
1h 30min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55 min
Pasta con pollo Tikka Masala
45min
Camarones estilo Hunan
20p
Crema de calabaza con raviolis
35 Min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1 Std. 35 Min
Tacos de lechuga con arroz y camarón
50 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40p
Espagueti carbonara
40p