![Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dedf0b07-b5fa-485c-886f-85fb7bd9b73f/Derivates/2d690e10-35da-4a4b-b40a-2c6c21e76fba.jpg)
Compatibele versies
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1453 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1u. 40min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1u. 45min
Pescado a la veracruzana
30min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3klst 55 min
Rollo de cerdo con espinaca
55 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Filete de res con almendras
30min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1u. 10min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min