Compatibele versies
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1453 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Carne en su jugo
35min
Pescado a la diabla
30min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 min
Rollos de acelga con carne, puré de camote y budin de pan
50min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pescado con salsa de morrón
45min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min