Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ limón amarillo
- 1 cdita de mostaza Dijon
- ⅓ cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de eneldo fresco
- 2 filetes de salmón fresco, sin piel ni huesos, 3 cm de grosor (aprox. 150 g c/u) (ver tip)
- ⅛ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1850 g agua, y un poco más para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 150 - 200 g de hinojo,en mitad y en rebanadas delagadas
- ½ cebolla morada (aprox. 30 g), en rebanadas delgadas (optioneel)
- ½ manzana (cualquier tipo), en rebanadas delgadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Crema de jitomate
30 min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Pescado a la talla
40 min
Pavo navideño
4 Std. 30 Min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 godz. 10 min
Ceviche blanco
30 min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Ensalada de berros
30 min
Gravlax de salmón
24h 10min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 min
Tacos de camarón de la Viga
40 min