Compatibele versies
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roti de coco (pan plano)
- 200 g de pulpa de coco, muy firme
- 350 g de harina de trigo
- ½ - 1 cdita de sal, o al gusto
- 2 cdas de aceite vegetal
- 100 g de agua, tibia
Kuruma iraichchi
- 750 g de espaldilla de res, sin hueso, cortada en cubos (aprox. 3 cm)
- 2 cditas de sal fina, o al gusto
- 2 - 4 cditas de pimienta negra molida, o al gusto
- 1 cda de semillas de cilantro molidas
- 2 cditas de comino en polvo
- 1 cdita de semillas de hinojo
- 3 dientes de ajo
- 1 cm de jengibre, pelado
- 2 chiles serranos, sin rabo ni semillas
- 2 piezas de cebolla amarilla, cortadas en cuartos
- ½ cdita de cúrcuma, en polvo
- 2 cditas de curry en polvo
- 2 cdas de vinagre de vino blanco
- 5 cm de té limón, fresco, cortado a la mitad, sólo el tallo
- 1 cda de puré de jitomate
- 270 g de crema de coco
- 1 cda de ghee, mantequilla clarificada
- 1 limón verde, cortado en rebanadas para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3054 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4 Std.
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Pollo teriyaki
30 Min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Curry de pollo estilo Sri Lanka (Koththu roti)
1h 5min
Sticky chicken (pollo caramelizado)
1 Std. 20 Min
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Curry tailandés
40min
Pad thai
40min
Pescado a la diabla
30 Min