Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g de aceite de oliva
- 35 g de vinagre de vino tinto
- 50 g de salsa de soya
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de hierbas finas secas
- 50 g de lechuga francesa, troceada
- 20 g de lechuga orejona, troceada
- 20 g de lechuga frisée, troceada
- 20 g de lechuga de hoja de roble, troceada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1068 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada capresse
15 min
Botana de ricotta y espinaca
1h
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 min
Tapenade rústico
10 Min
Ensalada de pepino y yogurt
15 min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 min
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Ensalada de ejotes navideños
1h 10 min