Compatibele versies
Ensalada picante de camarones con espirales de zanahoria y pepino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de pepino, sin pelar, con las puntas recortadas, cortadas en gajos no más largos que el prensador.
- 100 g de zanahoria, con los extremos recortados, cortados en segmentos no más largos que el prensador.
- 60 g de cacahuates tostados salados
- 4 dientes de ajo
- 1 cdita de hojuela de chile seco, o al gusto (optioneel)
- 50 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal
- ½ cdita de paprika dulce
- 500 g de camarones crudos grandes, pelados y desvenados
- 10 g té limón, fresco picado fino (aprox. 2 mm)
- 35 g de jugo de limón recién exprimido
- 30 g de miel de abeja
- 4 cdas de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1501.5 kJ / 358.9 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1202.4 mg
Alternatieve recepten
Bruschetta de yogur y jitomate
40min
Aderezo de Oriente Medio para verduras a la parrilla
Geen beoordelingen
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30 min
Tostadas de queso Cottage
Geen beoordelingen
Ensalada para aumentar el colágeno
40min
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1h 30min
Baguette sin gluten
1h
Tostadas de arroz con aguacate y garbanzo
10 min
Granola de amaranto
10 min
Fondue vegano de chocolate
35 min
Crepas (sin gluten)
1 godz. 20 min
Smoothie chai (vegano y sin gluten)
5min