Compatibele versies
Mini galettes de coliflor con espinacas y ensalada de col morada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de queso parmesano, en trozos
- 300 g de floretes de coliflor
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de hojas de espinaca fresca, en trozos
- 100 g de queso crema
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 3 huevos
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 550 - 600 g de masa hojaldre
- 6 ramitas de eneldo fresco
- 200 g de col morada, en trozos (4-5 cm)
- 100 g manzana (cualquier tipo), en cuartos, sin semillas, con o sin piel
- 100 g de pepino, en trozos (2-3 cm)
- 2 cdas de vinagre de vino blanco
- 10 g de azúcar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 278 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30min
Soufflé de huauzontle
50min
Pay de calabaza
4h
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Tabule TM6
1 Std. 30 Min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 Std. 10 Min
Pay de atún
1h 40min
Pizza Campesina
2h 10min