Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 gramos de agua
- 80 gramos de aceite de oliva
- 30 gramos de levadura prensada fresca
- 700 gramos de harina
- 1 cucharadita de sal
- 170 gramos de queso feta, troceado
- 50 gramos de cebolla
- 100 gramos de aceitunas verdes deshuesadas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 320 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de brioche
5h
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Croissants
6 godz.
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Bollitos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan de canela
3h
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Focaccia de jitomate
1h
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Hogaza de papa
3 Std. 35 Min
Pan de brioche al vapor
2 Std. 40 Min
Pan de caja
2h 30min