Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 gramos de agua
- 80 gramos de aceite de oliva
- 30 gramos de levadura prensada fresca
- 700 gramos de harina
- 1 cucharadita de sal
- 170 gramos de queso feta, troceado
- 50 gramos de cebolla
- 100 gramos de aceitunas verdes deshuesadas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 320 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Ponchkes (Suffganiot)
2 godz.
Pan multicereales
24h
Borrecas rellenas
1h 30min
Pan rústico con aceitunas
2h 15min
Pan de frutas
2 godz. 55 min
Latkes de papa
45 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min
Bollitos de mantequilla
1h 40min
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Pan de queso
2h 30min
Bolillos caseros
1h 40min