Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 duraznos, deshuesados, en cubos (3 cm)
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 200 g de vino blanco, dulce
- 1200 g de agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 30 g de arúgula
- 40 g de espinaca baby fresca, en trozos
- 40 g de lechuga sangría, en trozos
- 40 g de kale
- 40 g de queso Gorgonzola, en trozos
- jamón serrano, en rebanadas, para decorar
- semillas de ajonjolí tostadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 834.4 kJ / 199.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 143.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al tequila y chile pasilla
2 godz.
Filete de res con almendras
30 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Sorbete de manzana, lima y menta
10 min
Papas al gratín
1 Std. 10 Min
Aperitivo: Árbol de Navidad
1h
Chow Mein
55 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40 min
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1h 30 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Pot pie
50min