Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 duraznos, deshuesados, en cubos (3 cm)
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 200 g de vino blanco, dulce
- 1200 g de agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 30 g de arúgula
- 40 g de espinaca baby fresca, en trozos
- 40 g de lechuga sangría, en trozos
- 40 g de kale
- 40 g de queso Gorgonzola, en trozos
- jamón serrano, en rebanadas, para decorar
- semillas de ajonjolí tostadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 834.4 kJ / 199.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 143.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sal de romero
5 min
Scones de mí para tí
30min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20min
Rosti de papa
40min
Volcán integral con palitos de verduras
1h 10 min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1h 20min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Dip de ostiones y espinaca
15min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1u. 30min
Botana de queso y ostiones ahumados
2u.