![Panes al vapor Taiwaneses Panes al vapor Taiwaneses](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4aaa141d-763d-4678-8c08-c1fbf8c461dc/Derivates/75fb9812-a8ae-40fe-8f4b-b3caed71ef22.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g de azúcar
- 1 cditas de sal marina
- 395 g de harina de trigo
- 5 g de levadura seca instantánea
- 190 g de agua, tibia
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
- 75 g de aceite de ajonjolí tostado
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 piezas
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.
Hogaza exprés
50min
Masa para pasta fresca
1 Std.
Alfajores
1 godz. 30 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Fatayer con queso y menta
1 Std. 5 Min
Pan pita
1h 50min
Focaccia de jitomate
1 Std.
Alfajores Argentinos
1h 10min
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Pasta fresca básica
25 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min