Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 de chile de árbol fresco, sin tallos ni semillas, en trozos
- 450 g de berenjenas, en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 1 - 2 pizca de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cda de alcaparras, escurridas
-
150
g de puré de jitomate
of 150 g de jitomate triturado - 4 hoja de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 20 g de azúcar
- 15 g de vinagre blanco
- 80 g de lentejas cocidas y escurridas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 Std. 20 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2h 45min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Ensalada de coles de bruselas
35 Min
Sopa de berenjena asada
40min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Pesto de espinacas y nueces
5min