Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 de chile de árbol fresco, sin tallos ni semillas, en trozos
- 450 g de berenjenas, en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 1 - 2 pizca de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cda de alcaparras, escurridas
-
150
g de puré de jitomate
of 150 g de jitomate triturado - 4 hoja de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 20 g de azúcar
- 15 g de vinagre blanco
- 80 g de lentejas cocidas y escurridas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Lentejas marinadas
35 min
Pesto de espinacas y nueces
5min
Boloñesa de lentejas
35 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16 Std.
Polenta con estofado de hongos
35 min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4h 30min
Curry de lentejas (dahl)
30 min
Gnocchis de betabel
1h 40min