![Estofado Africano occidental de maní Estofado Africano occidental de maní](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F738F490-CF25-4C23-B30D-4C93C3208802/Derivates/734ae3f4-3884-403f-8ae1-caf9d0867b39.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 diente de ajo, pelados
- 25 g de jengibre, en rebandas (2 mm)
- 100 g de cebolla, en mitades
- 40 g de aceite de coco
- 400 g de camote, en cubos (2 cm)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal del himalaya, o al gusto
- 1 cdita de hojuelas de chile seco, o al gusto (optioneel)
- 200 g de puré de jitomates maduros
- 150 g de mantequilla de cacahuate, cremosa
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 600 g de agua
- 280 g de acelga, fresca, en rebandas medianas
- 400 g de garbanzo cocido
- 100 g de cacahuates tostados, sin sal
- 3 - 4 ramitas hoja de cilantro
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3183 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1371 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 分钟
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 分钟
Estofado picoso de berenjena
30min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16 Std.
Tortitas de garbanzo
25min
Coliflor tikka masala
30min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Sopa de frijoles Toscana
50min
Curry indio de verduras
40 分钟
Boloñesa de lentejas
35min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min