Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 diente de ajo, pelados
- 25 g de jengibre, en rebandas (2 mm)
- 100 g de cebolla, en mitades
- 40 g de aceite de coco
- 400 g de camote, en cubos (2 cm)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal del himalaya, o al gusto
- 1 cdita de hojuelas de chile seco, o al gusto (optioneel)
- 200 g de puré de jitomates maduros
- 150 g de mantequilla de cacahuate, cremosa
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 600 g de agua
- 280 g de acelga, fresca, en rebandas medianas
- 400 g de garbanzo cocido
- 100 g de cacahuates tostados, sin sal
- 3 - 4 ramitas hoja de cilantro
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3183 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1371 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Sopa miso con verduras
30 min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25min
Curry de papa (Ala hodi)
40 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Curry verde thai vegetariano
35min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Estofado picoso de berenjena
30 min
Curry de espinaca y queso fresco
13h
Pollo y couscous Marroquí
45 min
Coliflor tikka masala
30 min